Obvinený za týranie manželky, vzatý do väzby za vyhrážanie manželke

25.10.2007 Celý región

Obvinený za týranie manželky: Popradský policajný vyšetrovateľ včera vzniesol obvinenie prečin útoku na verejného činiteľa 50 ročnému mužovi zo Spišskej Belej, okr. Kežmarok, v minulosti už 6x súdne trestanému.
Muž, ktorý v dobe od septembra roku 1999 až doposiaľ viackrát opakovane pod vplyvom alkoholu vulgárne nadával a psychicky a fyzicky týral svoju manželku, pričom ju ohrozoval jedenkrát s nožom v ruke a jedenkrát s jatočnou pištoľou. Poškodená viackrát utrpela drobné zranenia, avšak lekárske ošetrenie nevyhľadala. Obvinený bol vyšetrovateľom PZ zadržaný, umiestnený do cely policajného zaistenia a spracuje podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby.

Vzatý do väzby za vyhrážanie manželke
Humenskí policajti včera obvinili pre prečin nebezpečného vyhrážania 29 ročného Humenčana a hneď včera popoludní bol rozhodnutím sudcu Okresného súdu v Humennom vzatý do väzby. Obvinený presne neurčeného dňa v mesiaci júl 2007 v byte s nožom v ruke fyzicky napadol a vyhrážal sa zabitím svojej manželke. Pri útoku jej spôsobil drobné zranenia, ktoré si nevyžiadali práceneschopnosť.
 

Vyberte región

mark